ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Cégmenedzser Ügyviteli Rendszer

Válaszd ki a tevékenységednek megfelelő demo változatot!

Elképesztő módon felgyorsítja egy kereskedelmi üzlet napi munkáját egy ügyviteli rendszer, amely képes támogatni az értékesítést, tud számlázni, amelyben feladatokat adhatunk ki, amely átláthatóvá teszi az ajánlat-megrendelés konverziókat, statisztikákat mutat be az összes divízióra, és még a kintlévőség-kezelést is támogatja.

Mit szólna hozzá, ha ezentúl pár kattintással lekérdezhetné, hogy egy-egy projekten hány ember dolgozott? Összesen hány munkaórával? Hogy a projekt során milyen költségek keletkeztek? És a végén fillérre pontosan látná, hogy mekkora volt a projekten a nyereség? A gyártókra szabott ügyviteli rendszerünk használóinak ez ma már a napi rutin része.

Végre pontos számokat kaphatunk arról, hogy egy munkára mennyi időt fordítottak a kollégák, így kiderül, hogy az adott projekt mennyire érte meg.

Egy ügyviteli rendszer, amely a szokásos modulokon kívül képes a feladatkiosztásra, a munkatársak munkaidejének pontos mérésére, és svájci óra pontos statisztikákat ad a cég életéről? Nos, a Cégmenedzser alapügyviteli rendszere mindezt tudja.

Ha nem tudott dönteni 3 speciális demó változatunk közül akkor ezt válassza!